Sweet Thing

Alexandre Rockwell

Sinopsi

Per en Billie i en Nico, la vida amb els seus pares és com una muntanya russa de diversió i incomoditat. No obstant això, l’amistat que els uneix amb en Malik, els allibera de les seves cadenes. Junts s’embarquen en una aventura que deixa enrere la seva infància per començar a veure la vida des d’una altra perspectiva.

Curiositats

* El director Alexandre Rockwell és el pare a la vida real dels dos protagonistes Billie i Nico (Lana i Nico), i també és la parella de l’actriu que fa de mare, Karyn Parsons.

* Karyn Parsons (Eve a la pel·lícula) es va fer popular a la sèrie The Fresh Prince of Bel-Air, on feia de Hillary Banks, la cosina del Will Smith.

* La Lana i en Nico ja van protagonitzar l’anterior film del seu pare, Little Feet.

* A Jabari Watkins, l’actor que fa de Malik, el van descobrir en un skating de Nova York mentre feien un càsting per la pel·lícula.

* ML Josepher (l’actor que fa de Beaux) treballava de “segurata” i de pallasso en “rodeos”

* La pel·lícula està rodada en 16 mm

* Alexander Rockwell mai mira les escenes a cap monitor durant el rodatge, només es concentra en què les interpretacions dels actors i actrius professionals i amateurs siguin naturals.

Projecció

Fitxa tècnica

Direcció

Alexandre Rockwell

És un dels directors de referència del cinema indie nordamericà. Les seves pel·lícules més conegudes són In the soup i 12 moons. La seva capacitat per mostrar a la pantalla personatges de colors intricats i defectuosos, així com el seu ús de tècniques clàssiques i la seva creativitat per explicar històries l’han convertit en una de les figures més respectades del cinema independent.

“Aquesta és una pel·lícula molt personal, els meus fills, la meva dona i el meu estimat amic Will Patton ens vam reunir per fer-la. L’equip tècnic estava format per estudiants meus de la New York University Tisch School. La pel·lícula va tenir finançar amb autofinançament i crowd-funding, amb la finalitat de tenir una llibertat total i un control creatiu de la pel·lícula”.

Tràiler i fotogrames

Reprodueix vídeo

Pel·lícules relacionades