ESPAIS PROTESTA DE VIC

Les projeccions de llargmetratges, curtmetratges i les activitats paral·leles del Festival Protesta es realitzen per diferents sales de cinema i espais de la ciutat de Vic, per tal que el cinema de denúncia i els seus missatges arribin a quanta més gent millor.

ESPAI ETC

Seu del Cineclub Vic, del Ventall Teatre i de diverses associacions de la ciutat. El cinema té una capacitat de 255 localitats.

L'ATLÀNTIDA

L’auditori de Vic disposa de 384 localitats i d’unes instal·lacions que el fan ideal per acollir l’Espectacle Final del Festival Protesta.

El Casino

Teatre fundat el 1848. Té un objectiu social i de servei a la ciutat, buscant la participació com a centre cultural i de reunió de moltes entitats de Vic.

EL GRAVAT

Espai gastronòmic on també s’hi fan exposicions i activitats relacionades amb la cuina i amb la cultura. Al bell mig del casc antic.

CINEMA VIGATÀ

Cinema principal del Festival Protesta. S’hi projecten la majoria dels llargmetratges i les maratons de curtmetratges.

MUNTANYA DE LLIBRES

Llibreria referent per viatgers, esportistes i lectors de novel•les d’aventures. Organitza presentacions de llibres i xerrades de caràcter social.

SEMINARI

El Seminari de Vic disposa d´un espai privilegiat: a 5 min del centre de Vic, però allunyat del soroll de la ciutat gràcies al seu entorn natural.

LA RECICLÀRIA

Espai de vida atípic, enfocat als canvis que podem fer en el nostre dia a dia, per viure amb respecte amb els veïns, el planeta i amb nosaltres mateixos.

LA NYÀMERA

Una taverna social que combina l’organització de xerrades i concerts amb una oferta de menjar ecològic i de proximitat.

FÒRUM DE DEBATS

Auditori de 200 butaques on el Fòrum de Debats organitza xerrades i debats de veus crítiques vingudes d’arreu de Catalunya i del món.

BIBLIOTECA JOAN TRIADÚ

Servei públic i gratuït d’informació. Facilita l’accés al coneixement i contribueix a dinamitzar el municipi utilitzant tots els recursos al seu abast.

ACVIC

Centre d’arts contemporànies: promoció de creació, investigació, producció i difusió de propostes vinculades a pràctiques artístiques contemporànies.