Contacte

A mig camí entre el mar Mediterrani i els Pirineus, i a només seixanta quilòmetres de Barcelona, la ciutat de Vic és el centre demogràfic, administratiu i de serveis d’una àrea geogràfica que ultrapassa els límits de la comarca d’Osona. Vic és una ciutat rica en cultures i en contrastos, on conviuen la tradició i la modernitat, l’herència del món rural i els ambients més avançats, la tranquil·litat pròpia d’una ciutat petita i l’animació lúdica i festiva.

Hi ha molts festivals de cinema arreu de Catalunya, però la majoria a Barcelona. Nosaltres hem volgut descentralitzar-lo i triar una ciutat de la Catalunya interior. A més, l’entorn natural de Vic, el Montseny i el Collsacabra són un referent natural, i això sumat a la gran tradició reivindicativa d’aquesta ciutat, ens han semblat motius més que suficients per celebrar-hi un festival internacional de cinema de crítica social.

Osona Turisme

El responsable del tractament de les teves dades és Festival Protesta. Les tractarem amb la finalitat d’enviar-te informació sobre les nostres activitats, promocions i els productes i serveis que oferim. Per conèixer i exercir els teus drets de protecció de dades consulta la política de privacitat.

Direcció: Carrer Jacint Verdaguer 19 3-1 – Vic, Barcelona
Correu electronic de contacte: info@festivalprotesta.cat