Ha arribat el dia de la gran final del Protesta!

Home / Festival Protesta / Ha arribat el dia de la gran final del Protesta!

Avui dissabte, 26 d’abril, se celebrarà la gran final del Festival Protesta a l’Espai ETC de Vic a partir de les 7 de la tarda. Abans però, a 2/4 de 5, es projectaran els curtmetratges La Gran Desilusión i Excluidos; ambdos, curtmetratges fora de concurs. Tot seguit, es portarà a terme la taula rodona “Periodisme participatiu i compromès” que comptarà amb la participació de LaDirecta, Ràdio Bronka, Grup Barnils, LaTele.cat, La Marea i 15MbcnTv.

La final del festival Protesta 2014 tindrà lloc a les 7 de la tarda amb la projecció dels 6 curtmetratges finalistes, que han estat escollits entre el jurat i les votacions que, durant aquesta setmana, han realitzat les persones assistents als actes:

El plat o la vida // Nani Moré // Catalunya

Un lugar mejor // Marisa Crespo i Moisés Romera // Espanya

Flames // Jon Herranz // Catalunya

A passo d’uomo// Giovanni Aloi // Itàlia

Minerita // Raúl de la Fuenta // Bolívia-Espanya

Love Wars // Vicente Bonet Martínez // Espanya

En la final d’aquest any, una de les novetats és l’Speech Corner, on els membres del jurat del festival d’aquest any, Miren Etxezarreta, Unai Aranzadi, Toni Iborra, Santiago Vidal, Blai Morell, Itziar González, Peter Joseph i Carles Solà, sortiran a l’escenari per defensar la desobediència civil des del seu àmbit professional o activista. Els espectadors podran gaudir, també, d’una actuació musical a càrrec de Roger Usart i Tiana Dixon.

Finalment, es repartiran els premis al millor curtmetratge de crítica social documental, valorat en 1.000 euros, el millor curtmetratge de crítica social de ficció, valorat en 1.000 euros, i el premi del públic, valorat en 500 euros. El 25% del total de cada premi anirà destinat a una entitat o associació sense ànim de lucre que els mateixos guanyadors escolliran.

Related Posts