Fritzi. Un conte revolucionari

Matthias Bruhn i Ralf Kukula

Sinopsi

Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país en dues meitats és a punt de caure. La Fritzi cuida l’Sputnik, el gosset de la seva millor amiga mentre ella és de vacances, però amb l’arribada del nou curs ella no torna. Els dos iniciaran una aventura per a trobar-la. Una pel·lícula emocionant que retrata la caiguda del mur des de la perspectiva d’una nena. Aquestes aventures portaran a la Fritzi a descobrir les manifestacions que es repeteixen a Leipzig i a entendre què està passant al seu país. Una pel·lícula emocionant, històricament acurada, que retrata detalladament l’atmosfera que regnava durant la caiguda del mur des de la perspectiva d’una nena.

Curiositats

* La pel·lícula és una adaptació del llibre infantil de Hanna Schott.

Projecció

Fitxa tècnica

Direcció

Matthias Bruhn i Ralf Kukula

Matthias Bruhn neix el 1962 a Bielefeld, Alemanya. Estudia disseny gràfic a Dusseldorf i treballa com a animador i director independent del 1992 al 1998. Des del 1998 és del CEO (juntament amb Richard Lutterbeck), director artístic i director de TrickStudio Lutterbeck GmbH a Colònia. Ha dirigit més de 25 curtmetratges, a més d’especials en televisió, produccions d’espots i anuncis publicitaris. Fritzi. Un conte revolucionari (2019) és el seu segon llargmetratge d’animació després de El regalo de Molly Monster (2016). Les seves produccions han estat guardonades amb dotzenes de premis nacionals i internacionals.

Ralf Kukula neix el 1962 a Dresden, Alemanya. Gràcies a la seva formació en pintura i grafisme a Dresden i els seus estudis a la Universitat de Cinema i Televisió de Potsdam-Babelsberg, Kukula comença a treballar com a animador al DEFA-Studio per a pel·lícules d’animació. El 1993 funda la Balance Film GmbH, centrada en el desenvolupament i producció de pel·lícules d’animació i documentals per a cinema i televisió. Amb el seu treball voluntari, com a cofundador del Filmverband Sachsen, realitza una aportació fonamental a la indústria cinematogràfica d’Alemanya. També és membre del DEFA-Stiftung del Senat de la Cultura Saxona i de l’Acadèmia Saxònia de les Arts.

Tràiler i fotogrames

Reprodueix vídeo

Pel·lícules relacionades