El Protesta és Tectònic: una iniciativa de cinema en línia que arriba per sacsejar el món

Home / Festival Protesta / El Protesta és Tectònic: una iniciativa de cinema en línia que arriba per sacsejar el món

De l’exercici tossut de convertir un repte en una oportunitat, vuit festivals de cinema social de Catalunya ens hem unit per crear nova proposta cultural transformadora que porta per nom Tectònic.

Del 22 d’octubre a l’1 de novembre el festival Tectònic arribarà amb una proposta col·lectiva de llargmetratges de crítica social que es podran veure a través d’una plataforma de cinema en línia. Les projeccions aniran acompanyades de diferents activitats paral·leles dissenyades per alimentar el debat i donar espai al pensament crític.

 

Mentre la situació sanitària ho permeti, la voluntat de l’organització és que aquestes activitats tinguin un format híbrid, algunes seran presencials amb transmissió en ‘streaming’ i, d’altres, només virtual.

 

Els festivals que formen part de la iniciativa són el Terra Gollut film festival, la Mostra de Cinema Salut, Drets i Acció, el Festival Protesta, Clam Festival, Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, Festival Inclús, Festival Panòptic i Mostra de Cinema Àrab i del Mediterrani de Catalunya. Cadascun amb el seu caràcter, la seva història, la seva personalitat i les seves lluites. Una suma de persones compromeses al voltant d’un objectiu: potenciar el cinema com a eina de transformació social per posar-lo al servei de la sensibilització i el canvi.

 

La imatge gràfica i el cartell, creat per Porta Disseny, escenifica aquesta unió i projecció compartida entre els vuit projectes.

Aviat us donarem més detalls… De moment, reserveu-vos aquests dies a l’agenda! El Tectònic arriba per saccejar el món!

Related Posts