organització

festival-protesta

L’organització del Protesta som una assemblea formada per set persones vinculades a l’audiovisual, la comunicació i l’activisme, amants del cinema i amb esperit crític, que volem fer del festival una altra forma d’activisme. A més, el Protesta també compta amb una xarxa de persones i espais de Vic i d’arreu de Catalunya que va creixent a cada edició, i que ajuda a tirar endavant aquest projecte.

organització

Lorda Crusellas Masoliver

Producció i curtmetratges

Apassionada del cinema i del sector audiovisual. Amb moltes ganes de deixar el món una miqueta millor de com me l’he trobat, formo part de l’equipàs del Protesta des del 2015. Dins el festival em dedico a coordinar el concurs de curtmetratges i a la producció en general.

participacio@festivalprotesta.cat

Anna Rebés Rodríguez

Gestió i programació

Sempre m’he mogut entre dos mons, el de la política i el de la cultura. El Protesta és un espai meravellós en què aquestes dues maneres de viure i d’interpretar la vida coincideixen i es retroalimenten. Jo al Protesta hi faig una mica de tot: porto la part grisa, és a dir, números i excels, subvencions que s’acaben de matinada just abans d’expirar el termini, tiquets que no es troben mai quan els necessites i justificacions diabòliques… Però, per sort, també participo en l’elaboració de la programació de pel·lícules i activitats per sacsejar consciències. Soc la gran, això no sé massa què aporta, vaig pensar a reclamar un vot de qualitat en cas d’empat, però és clar, com que som set, no empatem mai. Continuaré buscant, algun avantatge ha de tenir…

anna@festivalprotesta.cat

Ariadna Seuba Serra

Esdeveniments i programació

Vaig créixer en un carrer on hi havia un cinema i potser per això (o potser no) s’ha convertit en la meva gran passió. Dins la família del Protesta soc l’única a qui li agrada la pizza tropical i barrejar crispetes salades i dolces. Em cuido de la programació, de la inauguració, de la final i de saraus diversos. El meu mantra és: «Estimem-nos i passem-nos-ho bé». Si no, no val la pena fer-ho. I per això fem el Protesta.

ari@festivalprotesta.cat

Marta Vilanova Bustos

Comunicació i espais

Vaig arribar a Osona per amor, el mateix any que el Protesta començava a caminar, i continuo aquí, enamorada del festival i de l’equipàs que hi ha al darrere. Aquí hi trobo l’altaveu perfecte perquè soc curiosa, inquieta, i reivindico totes aquelles causes que em semblen injustes. Tinc el títol de la més patidora del grup, sempre porto el calendari al cap i una espelma encesa per no tenir problemes tècnics. Com que no sé fer només una sola cosa, al festival hi faig una mica de tot, des d’organitzar els espais i les xerrades fins a donar suport a la comunicació, gestionar la relació amb les col·laboradores, etc.

marta@festivalprotesta.cat

Laura Arau Crusellas

Comunicació i xarxa

Durant un temps vaig tirar pel dret i vaig explicar històries a través de la càmera. Trepitjar mitjans de comunicació mainstream em va fer avorrir la professió i vaig fer un salt al món literari, no per escriure llibres sinó per organitzar saraus. El meu espai de confort és allà on es fa cultura crítica. Potser per això em van convidar a fer de jurat a la primera edició del festival, tot i que en realitat allò va ser l’esquer per pescar-me per a l’organització. I, des de llavors, hi embolico gent perquè vingui a comarques.

laura@festivalprotesta.cat

Laura Casas Clarà

Comunicació i premsa

Medionenca exiliada a Barcelona, volia ser reportera i he acabat fent comunicació en entitats socials i culturals. Vinculada al Protesta des del 2016, soc la nota de color a l’homogeneïtat osonenca. Em van dir que als festivals de cinema es coneixia gent interessant i ja fa sis anys que m’hi aboco en cos i ànima. Faig tuits, penjo stories i envio notes de premsa.

laura.casas@festivalprotesta.cat

Àngel Amargant Homs

Programació i audiovisuals

De petit em deien somiatruites, i les he continuat somiant i creant. Potser no he creat gaires truites, però sí històries en forma de documentals, espots i corporatius com a realitzador audiovisual. I un dia, en una cafeteria (que allò del garatge ja no cola), vam decidir fer un festival de cinema social, la cosa es va fer gran i… ja en van nou, d’edicions! Al Protesta canto, i no perquè canti cançons, sinó perquè soc l’únic home, i poder estar al costat d’aquestes dones tan apoderades i aprendre d’elles cada dia em converteix en un privilegiat. Al festi busco pel·lícules pels cinc continents per fer la programació (de fet, també en poden ser set), i m’encanta presentar-les al cine: sempre m’han de tallar el micro… També m’encarrego de la imatge i dels diversos espots i vídeos. La meva frase al festi: «Això és mel!».

angel@festivalprotesta.cat

Equip de selecció de curtmetratges

Bet Pol Montmany

Experta en gènere

Genís Frontera Vila

Historiador

Jordi Freixa Barnola

Manager

Oriol Clavera

Fotògraf

Rita Bruguera

Gestora cultural

Oriol López Deu

Hosteler

Núria Farrés

Traductora

David Castro

Enginyer de telecos

Miriam Gómez

Administrativa

Clara Lidon

Esteban

Realitzador audiovisual

Anna Calsina

Psicòloga

Cristina Masip

Advocada

Violeta Palazón Contreras

Fotògrafa

Meike Denneman

Maja Trivanovic

Lucia Galindo Martinez

Héctor Muniente Sariñena

Guillermo Fernández Flórez

Wietske Wijnja

Alda Hardanto

María Jesús Sáinz

Raphaëlle Ayach

Col·laboracions

Bet Pol Montmany

Experta en gènere

Jordi Farrés Tanyà

Dissenyador gràfic i il·lustrador

Noemí Blázquez Toribio

Psicòloga

Glòria Barrobés Meix

Traductora