ESPAIS PROTESTA

Les projeccions de llargmetratges, curtmetratges i les activitats paral·leles del Festival Protesta es realitzen per diferents sales de cinema i espais de la ciutat de Vic, per tal que el cinema de denúncia i els seus missatges arribin a quanta més gent millor.

ESPAI ETC

Seu del Cineclub Vic, del Ventall Teatre i de diverses associacions de la ciutat. El cinema té una capacitat de 255 localitats.

L'ATLÀNTIDA

L’auditori de Vic disposa de 384 localitats i d’unes instal·lacions que el fan ideal per acollir l’Espectacle Final del Festival Protesta.

El Casino

Teatre fundat el 1848. Té un objectiu social i de servei a la ciutat, buscant la participació com a centre cultural i de reunió de moltes entitats de Vic.

JAZZ CAVA

Bar musical amb sala de concerts situada a la muralla històrica de Vic. Té un encant especial per la seva antiga construcció en pedra i molt bona acústica, amb decoració moderna.

CINEMA VIGATÀ

Cinema principal del Festival Protesta. S’hi projecten la majoria dels llargmetratges i les maratons de curtmetratges.

MUNTANYA DE LLIBRES

Llibreria referent per viatgers, esportistes i lectors de novel•les d’aventures. Organitza presentacions de llibres i xerrades de caràcter social.

EART

Claustre del segle XVIII de l’Escola d’Art i Superior de Disseny. Un escenari incomparable per projectar pel·lícules a la fresca.

LA RECICLÀRIA

La Reciclària és un espai de vida atípic, enfocat als canvis que podem fer en el nostre dia a dia, per viure amb respecte amb els nostre veïns, amb el nostre planeta i amb nosaltres mateixos.

LA NYÀMERA

Una taverna social que combina l’organització de xerrades i concerts amb una oferta de menjar ecològic i de proximitat.

FÒRUM DE DEBATS

Auditori de 200 butaques on el Fòrum de Debats organitza xerrades i debats de veus crítiques vingudes d’arreu de Catalunya i del món.

BIBLIOTECA JOAN TRIADÚ

Servei públic i gratuït d’informació. Facilita l’accés al coneixement i contribueix a dinamitzar el municipi utilitzant tots els recursos al seu abast.

ACVIC

Centre d’arts contemporànies, un equipament per a la promoció de la creació, la investigació, la producció i la difusió de propostes vinculades a les pràctiques artístiques contemporànies.